Rosa gör pojkar homosexuella

Det är dags att införa förbud mot att pojkar leker med dockor och flickor med bilar på dagis. Det är inte enligt normen att en liten pojke ska köra en barnvagn eller ha på sig rosa tyllkjol. Problemet idag är att dagisfröknarna uppmuntrar till beteenden som dessa när de tydligt bidrar till homosexualitet. Detta är fel!
Vi blev skapade som män och kvinnor och för att fortplanta oss med varandra.
God created Adam and Eve, not Adam and Steve!
När dagisfröknar uppmuntrar beteenden som är för det motsatta könet så blir barnet förvirrat och vet inte vad som är pojkigt och vad som är flickigt. Till slut beter sig pojkarna som flickor och vice versa. Hur skulle världen se ut då?!
Jag förstår inte när folk gnäller över att män och kvinnor ska vara lika. Vi är inte skapade så. Kvinnor är bättre i hemmet, det är ett faktum. Män är bättre med bilar. Vi är genetiskt byggda på det sättet. Kvinnor är bättre med barn, män är bättre på jobbet. Det är därför de tjänar bättre, för att de ÄR bättre. Varför kan vi inte acceptera varandras olikheter istället för att försöka vara som varandra?
Inte nog med att kvinnor nu ska sköta hemmet, nu förväntas det att man ska satsa på sin karriär. Jag säger såhär: låt kvinnor göra det dem är bäst på, nämligen hemsysslorna och uppfostra barnen. Om de dessutom ska ut och jobba så skadar det kärnfamiljen. Vi måste värna om den!
- Bort med hen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0