Vart är världen på väg?

Runt om i Sverige öppnar förskolor och skolor som kräver att barnen ska bära den könlösa färgen brun och nämner inte alls orden flicka och pojke. Denna så kallade genuspedagogik säger dem ska leda till jämställdhet.

HUR KAN DETTA LEDA TILL JÄMSTÄLLDHET?

De menar även att barn kommer att födas upp till unika individer. Då är min fråga, kan inte barn växa upp till unika individer utan att växa upp i en könlös värld?!

Om barn växer upp i bruna kläder, aldrig får höra pojke eller flicka, kommer de att de bli förvirrade då barn är väldigt nyfikna på deras egna kroppar och hur deras föräldrar se ut. Barn kommer inte att kunna identifiera sig till sitt egna kön och det kan i sin tur leda till att de kommer att bli förvirrade vem dem är och inte känna samma trygghet i sig själva. Vi kommer leva i en värld där barn inte kommer att förstå eller acceptera att mamma och pappa är olika. Detta så kallade genuspedagogiken som Sverige försöker införa kommer att orsaka mer än människor kan ana. Du tror kanske att införa hen och göra världen könlös så kommer jämställdheten att bli bättre.

Där har du fel, detta kommer endast leda till att barn kommer bli förvirrade och inte kommer kunna identifiera sig och det kommer leda till att homosexualitet kommer öka, som alla vet kommer det i sin tur leda till att världens befolkning inte kommer öka som den borde.

Vill du öka jämställdheten, ACCEPTERA OLIKHETENA!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0